Εταιρικό προφίλ

Η DATA PRINT Χ. ΖΗΚΙΔΗΣ – Α. ΣΑΡΑΦΗΣ Ο.Ε. δραστηριοποιείται στο χώρο της πληροφορικής και του αυτοματισμού γραφείου, από το 2005 μετά από πολυετή εμπειρία αλλά και τεχνική κατάρτιση στο χώρο, με γνώμονα την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων. Πιο συγκεκριμένα διαθέτουμε ευρεία γκάμα μηχανών γραφείου και συστημάτων Η/Υ (Ενδεικτικά αναφέρουμε φωτοαντιγραφικά μηχανήματα, συσκευές FAX, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, περιφερειακά Η/Υ, εκτυπωτές, ψηφιακά τηλεφωνικά κέντρα, των πιο αξιόπιστων οίκων του χώρου) καθώς επίσης πλήρη γκάμα λύσεων μηχανογράφησης (ERP, CRM) και ταμειακών συστημάτων (POS, Ασύρματη Παραγγελειοληψία κλπ) .  Επιπλέον η εταιρία μας πάνω από όλα προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υποστήριξης και Service.

Στόχος μας είναι η ολοκληρωμένη κάλυψη των τεχνικών αναγκών σας μέσω της υψηλής ποιότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών μας.  

Φιλοδοξία μας είναι η άψογη εξυπηρέτηση σας που εγγυάται η γνώση και η εμπειρία που επί σειρά ετών αποκτήθηκε με την ενασχόληση μας καθώς και με τη συνεχή εκπαίδευση στην Ελλάδα και σε χώρες του Εξωτερικού σε γνωστούς οίκους του χώρου.

Η αξιοπιστία, η συνέπεια και ο επαγγελματισμός μας έχουν σκοπό να συμβάλουν στη δημιουργία σχέσης εμπιστοσύνης μέσω ποιοτικής, συνεχής και με ταχύτητα χρόνου εξυπηρέτησης, ικανοποιώντας τις προσδοκίες σας για αποτελεσματικότητα που θα ανταποκρίνεται στο επιχειρηματικό σας όφελος.  

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ 

Θεωρούμε πως η ραγδαία ανάπτυξη της αγοράς φέρει την ανάγκη για εκσυγχρονισμό ως σημαντικό παράγοντα για την ανταγωνιστικότητα κάθε επιχείρησης. Κάθε επιχείρηση είναι μοναδική όπως και οι λύσεις που προσφέρουμε αναλύοντας τις ανάγκες σας και σχεδιάζοντας αξιόπιστα και δοκιμασμένα τη λύση που θα υπερκαλύψει τις δικές σας ανάγκες τόσο στον εξοπλισμό (Hardware) αλλά τόσο και στο λογισμικό (Software) καθώς και την συνεχή υποστήριξη αυτών για την αδιάλειπτη και συνεχή λειτουργία αυτών.

Για το λόγο αυτό η πολιτική της Εταιρίας είναι :

  • Η προσφορά μόνο υψηλού επιπέδου προϊόντων και υπηρεσιών σε ανταγωνιστικές τιμές.
  • Η επιλογή στρατηγικών συνεργατών (πελατών, προμηθευτών).
  • Η επέκταση των δραστηριοτήτων της στο χώρο του Δημοσίου.
  • Η επέκταση των δραστηριοτήτων της σε γειτονικές χώρες των Βαλκανίων (Βουλγαρία, Αλβανία, Σκόπια κλπ) σε κυρίως Ελληνικές επιχειρήσεις που έχουν επεκταθεί σε αυτές.
  • Την αντιπροσώπευση κορυφαίων οίκων του εξωτερικού καθώς και πωλήσεων και υποστήριξης προϊόντων μέσω πανελλαδικού δικτύου μεταπωλητών χονδρικής.
  • Η μελέτη και η ανάλυση της αγοράς και του ανταγωνισμού, έτσι ώστε τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που προσφέρει να παρέχουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στους πελάτες της.
  • Η έρευνα, ανάπτυξη, μελέτη, εφαρμογή και εκτέλεση έργων στους τομείς της πληροφορικής και λογισμικού, τηλεπικοινωνιών, ηλεκτρονικής και των υπολογιστών καθώς και σε συνδυασμό αυτών με ιδιαίτερη έμφαση σε απαιτήσεις εφαρμοσμένης και υψηλής τεχνολογίας.

Επίσης

  • Κατάλληλη και συνεχής εκπαίδευση του ανθρωπίνου δυναμικού της εταιρίας.
  • Ανταπόκριση στους συμφωνηθέντες χρόνους παράδοσης των προϊόντων και υπηρεσιών στους πελάτες.