Αποστολή προϊόντων

Ημερομηνίες και ώρες παράδοσης:

Οι ημέρες παράδοσης ισχύουν οι ώρες παράδοσης της εκάστοτε Μεταφορικής Εταιρείας ή εταιρίας ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε .

Παραλαβή προϊόντων:

Κάνοντας την παραγγελία σας μέχρι τις 15:00 Δευτέρα με Παρασκευή η Χ. ΖΗΚΙΔΗΣ – Α. ΣΑΡΑΦΗΣ Ο.Ε. αποστέλλει την παραγγελία σας την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη μέρα σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας  

• Εντός 1 έως 2 εργάσιμες ημέρες στην Ηπειρωτική Ελλάδα και Κρήτη (στις Πρωτεύουσες των Νομών) , νησιά, εφόσον τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει είναι διαθέσιμα. Στην περίπτωση που θέλετε να παραλάβετε την παραγγελία σας πιο γρήγορα, μπορούμε να σας τη αποστείλουμε μέσω courier με επιπλέον χρέωση σας. Οι ανωτέρω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς. Σε αυτή τη περίπτωση η Χ. ΖΗΚΙΔΗΣ – Α. ΣΑΡΑΦΗΣ Ο.Ε. συνεργάζεται με συγκεκριμένες εταιρείες courier και μεταφορικές. Σε αυτές παραδίδει την επόμενη εργάσιμη τα προϊόντα οι οποίες αναλαμβάνουν τη μεταφορά στο τελικό καταναλωτή.

• Σε περίπτωση που επιθυμείτε μεταφορική εταιρεία της προτίμησης σας με την οποία η Χ. ΖΗΚΙΔΗΣ – Α. ΣΑΡΑΦΗΣ Ο.Ε.  δε συνεργάζεται τότε τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν το πελάτη.